Lammeculotte med pasta og tomat-senneps-creme

Lammeculotte med pasta og tomat-senneps-creme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammeculotte

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2-3 lammeculotter
1 fedhvidløg, presset
 salt
 peber
0.5 spsk.olie
1 ds.flåede hakkede tomater, gerne med basilikum
1 dl.cremefraiche 18%
1 spsk.grovkornet dijonsennep
2 tsk.majsstivelse
1 bdt.hakket persille
 
Opskrift:
Dup lammekødet tørt og gnid med presset hvidløg, salt og kværnet peber. Brun kødet godt i olie på en pande eller i en lav stegegryde.
Steg dem færdige i gryden med ganske lidt vand ved eller læg dem i et fad og steg dem i ovnen.
I gryde er stegetiden 15-20 minutter under låg, i ovn 15-20 minutter ved 190 grader.

Lad kødet hvile 10-15 minutter inden det skæres i skiver på tværs af kødfibrene.

Tomatcremen:
kom tomaterne på panden og kog godt ind til det meste af væden er fordampet. Rør cremefraiche, sennep og majsstivelse sammen og rør det i tomaterne Rør hele tiden til det bliver en tyk creme Vend persille i og smag til med salt og peber.

Server cremen til kødet sammen med pasta, kartofler eller grøntsager.





karakterer:
Opskriften er vist 16067 gange,
og udskrevet 556 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu