Dahorp

Dahorp, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Dahorp, billede 4 Dahorp, billede 1 Dahorp, billede 2 Dahorp, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.lammebryst uden ben
4 spsk.smør
1 suppevisk
3 småløg
2 fedhvidløg
1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
1 l.lammebouillon
3 dl.ris
1 spsk.eddike
 Peber
Opskrift:
Skær kødet i tern og brun det i smør. Tilsæt hakket løg, hvidløg, suppevisk og strimlet peberfrugt. Lad det brune et øjeblik. Hæld bouillon ved og kog det i 30 minutter.

Tilsæt risene og lad det koge yderligere 20 minutter.

Smag retten til med peber og eddike. Tag suppevisken op, og server retten.





karakterer:
Opskriften er vist 26317 gange,
og udskrevet 259 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-01-10 17:47:04
måske man ikke skulle komme peberfrugten i allerede fra starten. du koger strukturen og meget af smagen ud af den. og det er jo synd når peberfrugt er en utrolig lækker grønsag

  -   2005-01-01 01:01:01
Dejlig fyldig smag, men lige lidt nok ris til 4 pers., en anden gang ville jeg tilsætte 1-2 dl. ris mere og lidt ekstra vand.

  -   2005-01-01 01:01:01
Brugte svinekød i stedet for lam. Men det gjorde ikke noget. Smagte utroligt godt og er meget nem at lave. Jeg vil nu ikke tilføre grønpeber næste gang, da jeg ikke synes det smager godt kogt. Men det er nok bare mig.