Østrisk kanelæblekage

Østrisk kanelæblekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Oprindelsesland : Østrig

ØstrigIndsendt :      Red :
Østrisk kanelæblekage, billede 4 Østrisk kanelæblekage, billede 1 Østrisk kanelæblekage, billede 2 Østrisk kanelæblekage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
150 g.smør
250 g.sukker
250 g.hvedemel
2 æg
2 tsk.bagepulver
1 tsk.natron
3 tsk.kanel
2 tsk.vanillesukker
2 dl.æblemos
 
Opskrift:
Smør og sukker røres godt og æggene tilsættes ét ad gangen. Melet blandes med bagepulver, natron samt krydderier og røres i dejen sammen med æblemosen.

Dejen kommes i en velsmurt bradepande (evt. alubradepande, ca. 20x30 cm.) og bages på nederste rille ved 30-40 min på 200 grader.

Tips:

Kan smøres med et tyndt lag æblemos som "glasur"





karakterer:
Opskriften er vist 29518 gange,
og udskrevet 463 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-10-16 19:25:03
En absolut favortikage hos min familie og kollegaer :-)

  -   2011-09-21 16:27:40
Kan anbefales at putte rosiner i ;o)