Røget laks med mexicansk salat

Røget laks med mexicansk salat , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Oprindelsesland : Mexico

MexicoKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.røget laks i tern
250 g.små nye kartofler
200 g.gulerødder i små tern
1 majroe, skåret i tern
0.5 blomkålshoved delt i buketter
3 småCornichoner
1 spsk.kapers
6 sorte oliven uden sten
4 spsk.mayonnaise
1 tsk.dijonsennep
 
 Dressing:
1 dl.olivenolie
2 spsk.balsamicoeddike
 Salt
 Peber, friskkværnet
 
Opskrift:
Kartoflerne koges lige netop møre i letsaltet vand i ca. 10 minutter. Vandet hældes fra, og kartoflerne sættes til side. Gulerødder og majroer koges i letsaltet vand i ca. 10 minutter, eller til de lige netop er møre. Vandet hældes fra, og de sættes til side. Blomkålen koges i letsaltet vand i 5 minutter, og vandet hældes fra. Alle grønsagerne blandes i en skål, mens de stadig er varme.
< Br> Olie, eddike, salt og peber kommes i en skål og piskes godt sammen. Marinaden hældes over grønsagerne og blandes med let hånd. Cornichonerne anbringes i midten på et serveringsfad, og kapers samt oliven og laks arrangeres rundt om dem. Grønsagerne placeres langs fadets kanter. Mayonnaise og sennep blandes godt sammen i en lille skål, og der lægges en stribe af sennepsmayonnaisen hen over grønsagerne.

Hertil serveres groft brød.





karakterer:
Opskriften er vist 19812 gange,
og udskrevet 335 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu