Karrysuppe med kalkun

Karrysuppe med kalkun, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : amagon

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
900 g.kalkunbryst udskåret i små tern
3 spsk.madraskarry eller karrypasta
2 fedknust hvidløg
1 tsk.salt
1 tsk.sukker
2 fintskåret citrongræs
1.5 ds.kokosmælk
1.6 l.hønsebouillon
1000 g.wok grøntsager
 
Opskrift:
Svits karry, hvidløg og citrongræs i ½ dl. kokosmælk indtil det skiller. Tilsæt kødet og rør godt rundt. Tilsæt resten af kokosmælken samt sukker, salt og bouillon. Lad det koge i ca. 5 min.

Tilsæt wok grønsager Kog igen i ca. 5 min. og retten er færdig.

Tips:

serveres med flutes. retten er meget stærk, så sarte maver kan mindske karymængden lidt.





karakterer:
Opskriften er vist 21477 gange,
og udskrevet 714 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-01-11 18:29:55
Super god suppe. Jeg brugte dog ikke citrongræs, da jeg ikke kunne købe det i vores lokale brugs. Suppen smagte super, og ungerne spiste med velbehag. KAN ANBEFALES :)

  -   2005-01-01 01:01:01
vi var kun 6 prs, vi spiste altså det hele, så hvis det er folk med god appetit, så holder den altså ikke til 8-9 prs. ellers rigtig lækker suppe

  -   2005-01-01 01:01:01
dejlig suppe, brug måske en anelse mindre karry end i opskriften, men vi fik karrysuppe i 3 dage (2 prs.) og var stadig ikke trætte af det. prøv den.