Glaseretskinke

Glaseretskinke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hel Skinke

Ukendt oprindelseslandKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 stor skinke
 
 Glasur af: (mængde skal afpasses skinkens størrelse)
1 spsk.sennep
2 spsk.brun farin
1 sjatwhisky
 
Opskrift:
Glasuren røres sammen og fordeles på skinken, der placeres i et ovnfast fad. Skinken sættes i en forvarmet ovn og steges efter størrelsen. En god, stor skinke på ca. 2 1/2 kg. skal have ca. 2 - 2 1/2 time i ovnen ved. 180 - 200 grader.

Det fedt og glasur, der køber af skinken, kan med fordel dryppes over den igen. Den brune farin i glasuren giver et sprødt knasende lag og en god sødlig kontrast til grønlangkålen, som egner sig fortrinligt til denne ret.





karakterer:
Opskriften er vist 34775 gange,
og udskrevet 799 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
tilbehør