Thailandsk kålsalat

Thailandsk kålsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SalaterRet : Salater - Salater

Hovedingrediens : Kål - Hvidkål

Oprindelsesland : Thailand

ThailandIndsendt :     

Ingredienser:
1 spsk.soja
1 spsk.olie
0.5 citron saften heraf
2 spsk.tør sherry
1-2 tsk.sukker
 salt
 peber
 
0.25 hvidkålshoved
1 agurk
 
0.5 pakkehurtignudler
 
Opskrift:
Rør soja, olie, citronsaft, sherry, sukker, salt og peber sammen og mariner nudlerne, der kan brækkes i mindre stykker ved at de knuses i en plasticpose med en hammer. Vend dem rundt.

Snit kålen i 1 mm. tynde strimler og kom den i en salatskål. Agurken skylles og halveres på langs, og kernerne skrabes ud med en teske og kasseres. Agurken skæres i 3 mm. tykke halvmåneformede stykker og kommes op til kålen.

Lige inden servering vendes nudlerne med marinaden rundt i kål og agurkestykker.





karakterer:
Opskriften er vist 17880 gange,
og udskrevet 246 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu