Kinesisk hønsebryst

Kinesisk hønsebryst, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.udbenet hønsebryst
2 æggehvider
1 spsk.maizena
2 spsk.olie
 
 Sennepssaucen:
3 tsk.sennepspulver
2 spsk.sojasauce
1 tsk.sukker
1 spsk.vineddike
2 spsk.hønsebouillon eller vand
1 spsk.olivenolie
0.5 tsk.sesamolie
 Salt
 
Opskrift:
Skær hønsebrystet i blyantstynde strimler. Pisk æggehviderne femten sekunder og tilføj kødstrimlerne. Rør godt rundt og kom majsmelet i.

Ophed langsomt olien på panden og svits kødet i et par minutter før det anrettes på et forvarmet fad. Ingrdienserne til sennepssaucen blandes og piskes fem sekunder, og hældes over det stegte kød.





karakterer:
Opskriften er vist 10913 gange,
og udskrevet 154 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu