Slagterens dyreryg

Slagterens dyreryg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Dådyr - Dådyrryg

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : THOMAS

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4000 g.dyreryg
 suppeurter
5 dl.fløde
 laurbærblade
 sennep
 timian
 rødvin
 bacon
 løg
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skær senerne af dyreryggen + mørbrad. Ryggen smøres med sennep og barderes med bacon. Rødvin hældes ved. Stegen steges 2x15 minutter ved 200 grader C. Derefter udskæres fileterne af.

Benene kommes i en gryde sammen med urterne og krydderierne. Dækkes med vand. Det skal så koges godt igennem ca. 45 minutter. Sies derefter over i en anden gryde sammen med fløde, ribsgele og stegeskyen. Sovsen jævnes og lidt kulør tilsættes Smages til med salt og peber.

Fileter og mørbrad varmes igen ved 200 grader C ca. 15 minutter.

Serveres med friske aspargeskartofler





karakterer:
Opskriften er vist 25505 gange,
og udskrevet 721 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu