Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Partering af and

Antal: 1 Portion

Ret : Grundopskrifter

Hovedingrediens : And - Ænder

And helIndsendt :

Partering af and 4 Partering af and 1 Partering af and 2 Partering af and 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 
 


Opskrift:

Det yderste af vingerne skæres af ved ledene, lårene skæres af helt inde ved skroget.

Læg fuglen på ryggen, skær tæt ind til brystbenet og løsn kødet ved at skære langs skroget. Lår og brystkød kan nu deles i to.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (37 stemmer)

Opskriften er vist 73083 gange,
og udskrevet 1502 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


ironkok  -  2009-11-03 17:37:47
Husk rygstykket også der er faktisk mere kød på end man regner med

  -  2009-11-02 09:21:45
Når de pæne stykker er skåret fra skroget, skæres skroget i stykker og kommes i en gryde, der hældes vand ved og skroget småsimrer i en lille times tid. Skroget tages op, suppen sies gennem en sigte, foret med pladevat og koges ind. til der er smag ved suppen. Der kan tilsættes lidt salt. Så er der en god fond til sovs. Den kan også fryses, og man har fond tl en ny sovs, hvis man steger et andebryst.

  -  2007-12-23 12:19:19
efter at anden er stegt og afkølet.

Mr. Fudge  -  2006-12-24 17:01:59
Virker rigtig godt