Hakkebøf i ovn

Hakkebøf i ovn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Christian Og Grete

Indsendt :      Red :
Hakkebøf i ovn, billede 4 Hakkebøf i ovn, billede 1 Hakkebøf i ovn, billede 2 Hakkebøf i ovn, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Oksekød, hakket ca. 16% fedt
200 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
1 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
4 Cherrytomater 1 cherrytomat vejer ca. 10 gram.
125 gram Bacon i tern
   
Opskrift:
Form bøfferne og tilsæt salt og peber, brun dem på panden ca. 1 min. på hver side.

Derefter pakkes de enkeltvis i stanniol med champignon - grøn peber - tomat og bacon oven på hver bøf - stanniolen lukkes til som en stilk og steger ca. 30 - 40 min. i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn.

Tips:

den væde, som kommer i staniolen under stegningen i ovnen, smager fortrinlig





karakterer:
Opskriften er vist 162574 gange,
og udskrevet 1914 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (53 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 6295 (1498 kcal)
KJ pr. Pers. 1573 (374 kcal)
Vægt ialt 990 gram
Vægt pr. Pers. 247 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 635 KJ (151 kcal)
Protein 12.5 gram
Fedt 10.9 gram
Kulhydrat 1.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-11-07 16:48:33
Det er ordret samme opskrift som man finder på Knorrs hjemmeside

  -   2013-03-21 09:49:19
God ret. Prøv også med broccoli, løg og babymajs.

  -   2013-03-15 17:58:19
jeg vil prøve at lave bøfferne i aften, det lyder godt. muns. og så lige en besked til e.h. hvis man ikke kan tænke sig eller se på billedet hvad man skal gøre ved champignongerne, så burde man ikke skrive så provokerne.Og så til conny champignongerne eller ej. Hallo det er jo en helt anden ret du beskriver. så jeg tror det er et forkert sted den er landet. Men jeg tror den er ok og syntes du skal sætte den ind det rigtige sted. man skal skrive som stod man foran folk og behandle andre som man selv vil behandles. ps glæder mig til i aften, hvor jeg skal have bøffer.

  -   2011-10-04 16:01:53
Til e.h: De skal da selvfølgelig skylles og skæres i skiver eller hvilken form man nu ønsker? ;-)

  -   2011-01-02 14:48:15
jeg synes slet ikke, at der skal champignon til. Det passer ikke til hakkebøf - men så kan man lave det på den måde?. Form bøfferne og krydder med salt og peber, steg 4 minutter (2 min. på hver side, og tilsæt vandet fra løgene. Tilsæt lidt piskefløde - Gerne for gammel. O hæld saucen over bøfferne. Fantastisk smag og nemt. Ingen boulion - kødet som steges i 2 min. og tilsættes stegevandet fra løgene der er stegt klare, er nok for at det smager fantastisk. Men husk fløden i.

  -   2010-04-04 19:59:03
Lyder lækkert, og ja, man kan selv vælge hvad man vil ha i, jeg plejer at proppe en lille glat ketchup eller hp sovs på bøffen før den kommer i ovnen. og det er rigtigt godt :)

  -   2009-11-02 22:42:23
Det lyder godt nok som nogle MEGET gennemstegte bøffer...!

  -   2008-01-29 17:12:59
og hvad ku'i tænke jer at man skulle gøre ved champignongerne???