Fyldte grønkålspandekager

Fyldte grønkålspandekager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 stk.

HovedretterRet : Hovedretter - Madpandekager

Hovedingrediens : Kål - Grønkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 æg
100 g.hvedemel
1 appelsin skal heraf
4 dl.fløde eller mælk
1 dl.olivenolie
70 g.renset og ribbet grønkål
 salt
 
Opskrift:
Æggene og melet piskes sammen til en glat dej. Olivenolien og appelsinskal tilsættes, spædes med fløden og smages til med salt. Dejen tilsættes snittet grønkål, som er blancheret. Pandekagerne bages på panden - med fedtstof første gang.

Pandekagerne kan f.eks. fyldes med sauteret østershatte og skalotteløg smagt til med lidt salt og citron.





karakterer:
Opskriften er vist 28682 gange,
og udskrevet 551 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu