Fiskelagsagne

Fiskelagsagne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : TorskeFisk - Lyssej (Luppe)

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Fiskelagsagne, billede 4 Fiskelagsagne, billede 1 Fiskelagsagne, billede 2 Fiskelagsagne, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
9 Lasagneplader 1 lasagneplade vejer ca. 16 gram
800 gram Lyssejfilet
100 gram Revet, mozzarellaost 10% Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
  Tomatsauce:
200 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
100 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
1 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Oregano, tørret
1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Hvid sauce:
3 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

4 dl. Letmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Revet, mozzarellaost 10% Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
Muskatnød, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7.5 gram
   
Opskrift:
Tomatsauce:
Skær løg og peberfrugt i terninger; champignoner i tynde skiver. Svits alt på en tør slip-let pande (rør hele tiden i massen). Tilsæt de hakkede tomater sammen med vand, oregano, presset hvidløg, hakket persille, salt og peber. Kog blandingen i 5-10 minutter under omrøring

Hvid sauce:
Varm mælken. Rør melet i under omrøring Lad det koge igennem et par minut inden osten tilsættes. Rør i sovsen og tilsæt salt, peber og reven muskatnød.

Læg et tyndt lag tomatsovs i et ildfast fad. Læg et lag lasagneplader og derefter halvdelen af fisken. Derpå et lag bestående af halvdelen af den resterende tomatsovs og halvdelen af den hvide sovs. Herpå igen et lag lasagneplader, resten af fisken og resten af tomatsovsen. Der afsluttes med et lag lasagneplader og resten af den hvide sovs. Øverst drysses med reven ost.

Bag i ovn ved 200 grader C. alm. ovn i 30 min.





karakterer:
Opskriften er vist 65466 gange,
og udskrevet 2155 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 9163 (2181 kcal)
KJ pr. Pers. 2290 (545 kcal)
Vægt ialt 2596 gram
Vægt pr. Pers. 649 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 352 KJ (84 kcal)
Protein 10.3 gram
Fedt 1.4 gram
Kulhydrat 8.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-05-14 17:04:55
super lagsagne perfect til muslimer