EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland





Havregrynskonfekt I

Antal:
Portion
Ret : Slik

Ingrediens : Gryn / Korn

Højtid: Jul

Oprindelsesland : Danmark - Dansk - Danske

Indsendt : 2003-11-20

Havregrynskonfekt I 4 Havregrynskonfekt I 1 Havregrynskonfekt I 2 Havregrynskonfekt I 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
350 gram Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
100 gram Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
8 spsk. Kaffe færdiglavet 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 tsk. Mandelessens *
400 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
    1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Overfør ingredinserne for Havregrynskonfekt I til mealChaser indkøbsliste

Forklaring:

Margarinen blødgøres og æltes med de øvrige ingredienser, hvorefter du går i gang med at forme dejen til små kugler, der trilles i perlesukker.

Tips:

Du kan også trille havregrynskonfekten i f.eks. kokosmel, farvet krymmel, knuste cornflakes, kakao eller havregryn.



Andre brugere har også læst:


Energi:
KJ total 21306 (5072 kcal)
KJ pr. Portion 21306 (5072 kcal)
Vægt ialt 1220 gram
Vægt pr. Portion 1220 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1746 KJ (415 kcal)
Protein 5.7 gram
Fedt 20.1 gram
Kulhydrat 55.9 gram


Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
* Betyder at vi ikke har fuld næringsoplysninger, men ingredienser med væsentligt vægt har vi oplysninger om energi, protein, fedt og kulhydrat.
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)
Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 8.1 (53 stemmer)

Opskriften er vist 118541 gange,
og udskrevet 3730 gange.

Ninna  -  0000-00-00 00:00:00
prøv romessens i stedet for mandelessens

  -  0000-00-00 00:00:00
ægte rom

karen  -  0000-00-00 00:00:00
rulles i kakao, kokos, formes i sjove former - feks hundelorte... børnene elsker dem

Per  -  0000-00-00 00:00:00
Brugte margarinen direkte fra køleskabet, den var meget svær at blødgøre og få æltet ind i de øvrige ingredienser.

ulla  -  0000-00-00 00:00:00
kære per. margarinen skal lige i stuetemp. inden den kan æltes!!!

Bente  -  0000-00-00 00:00:00
jeg ruller dem i perlesukker eller farvet krømmel, så ser det også festligt ud

Sara  -  0000-00-00 00:00:00
Nejj i stedet for kaffe så brug vand.... Det virker...

Jacob  -  2007-11-06 17:14:50
hvorfor vand i stedet for kaffe? unlader dog slaten ;)

Mig (:  -  2007-12-15 17:11:43
Mmmmm, d;

Miiig :P  -  2007-12-18 08:35:52
Jeg siger dig det er de bedste kugler jeg har smagt :D

Sanne  -  2007-12-21 19:08:15
De er super gode

Louise  -  2008-11-11 15:09:34
Jeg syntes at det smagte godt. Det er en god opskrift, men jeg havde ingen mandel essens, så jeg brugte Rom essens i stedet. Det skal lige siges at det altså smagte lige så godt. Så det er kan man også godt bruge i stedet for (: Det var bare et lille tips på vejen. :-)

marie  -  2008-11-27 17:12:01
de smager så godt og især her til jul

Malene  -  2008-12-01 00:29:19
Mmmhhh ... bliver helt lækker sulten;0D Kan man bruge smør ja eller andet, er absolut ikk særlig glad for margarine ?

Anne-Grethe  -  2008-12-17 22:57:25
Til Malene, selvfølgelig kan du bruge smør, jeg vil heller ikke bruge margarine

lola  -  2012-12-04 19:06:28
bare et lille hjertesuk... brug dog smør når der laves sådan nogen lækkerier. Margarine er altså et lidt ulækkert produkt efter min mening, og smør smager bare SÅ meget bedre. Godt nok er smør lidt dyrere, men så lav en mindre portion og NYD