Honningglasseret skinke

Honningglasseret skinke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hel Skinke

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1-2 kg.Kogt eller ovnstegt letsaltet skinke uden ben – evt. røget
 
 Glasering:
3-4 spsk.Fast honning
25 g.smør
8 enebær
1 appelsin revet skal heraf
 peber
 
Opskrift:
Skær sværen af skinken.

Glasering:
Rør honning og smør sammen. Knus enebærrene i morter og tilsæt dem sammen med appelsinskal og peber. Fordel glaseringen over skinkens overside. Læg skinken i en lille bradepande og sæt den i ovnen ca. 15-25 minutter ved 225 grader, til den er gylden. Tiden afhænger af, om skinken er varm eller kold, når den sættes i ovnen. Øs honningsmørret over skinken, efterhånden som det smelter.

Server skinken varm eller kold med grønsager.





karakterer:
Opskriften er vist 33039 gange,
og udskrevet 788 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-10-09 21:11:33
Skinken bliver bedre hvis den får lov til at trække med glasering i et døgn, inden den kommer i ovnen