Chilisild (skær-sild)

Chilisild (skær-sild), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 30

FrokostRet : Frokost - Frokostsild

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :     

Ingredienser:
15 friske sildefileter
2 dl.rugmel
4 hakkede løg
4 dl.Heinz tomatketchup
3 dl.olivenolie
5 spsk.lagereddike
1 spsk.balsamicoeddike
10 spsk.sukker
1 spsk.Vindaloo Curry Paste (Rajah)
3 store hakkede røgede Chipotle peber (Casa Fiesta) (ca. 3 spsk.)
 
Opskrift:
De friske sildefileter skylles og skæres i mindre stykker. Stykkerne vendes i rugmel og steges på panden i masser af smør. Lad derpå sildestykkerne blive helt kolde.

Dressingen blandes.
De røgede Chipotle Peber købes på dåse i Brugsen. 3 af de røgede chilipebre hakkes fint og blandes med Vindaloo pastaen, sukker, ketchup, olie, eddike og sukker. Smag evt. til med salt og peber hvis du tror det gør nogen forskel. Tilsæt masser af hakkede løg.

Bland de afkølede sild og dressingen lagvist i en glaskrukke og lad det trække i 1 døgn.





karakterer:
Opskriften er vist 18546 gange,
og udskrevet 332 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
chipotle pebre kan ikke fåes mere istedet kan man bruge jalapenos fra samme mærke