Oksekødtærte

Oksekødtærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Madtærte

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.hvedemel
75 g.grahamsmel
100 g.smør
1 tsk.salt
 
 Fyld:
50 g.hakket oksekød
1 løg
4 spsk.olie
1 fedhvidløg
1 peberfrugt
4 spsk.majs
2 spsk.Tomatpure, koncentreret
 salt
100 g.ris
 
 Endvidere:
3 æg
150 g.reven ost
3 dl.A38
1 tsk.salt
 
Opskrift:
Tærtebunden: Bland de to slags mel og smuldr fedtstoffet heri. Tilsæt salt og vand og ælt hurtigt dejen sammen. Rul dejen ud og beklæd en tærteform med den. Forbag bunden ca. 20 minutter ved 200°. Fyldet: Pil og hak løget. Varm olien og svits kød og løg heri. Tilsæt hvidløg, peberfrugten skåret i små terninger, majs, tomatpuré og salt og lad blandingen snurre sammen ca. 10 minutter. Kog risene løse efter anvisning på pakningen. Bland kød og ris. Færdiggørelse: Hæld kød-risblandingen over den forbagte bund. Pisk æg, reven ost, A38 og salt sammen og hæld det over kødblandingen i formen. Sæt atter tærten i ovnen ved 200° i 35-45 minutter. Servér tærten med en skål salat.





karakterer:
Opskriften er vist 33938 gange,
og udskrevet 767 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-07-24 15:57:19
God opskrift, men du har glemt at skrive hvor meget vand der skal i dejen. Prøvede den med egen oksekødsblanding, og den blev rigtig god

  -   2005-01-01 01:01:01
vi brugte dobbelt kød, og halv ris istedet for.