Fried wontons

Fried wontons, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 pakkeWonton wrappers (ca 60 stk)
350 g.hakket svinekød
100 g.fint hakket kinakål eller spinat
1 spsk.sherry
2 spsk.ketchup
1 spsk.maizena
1 æg
1 spsk.sesam-olie
 salt
 peber
 olie, nok til friture stegning af wontons
 
1 pakkesweet & sour sauce ris
 
Opskrift:
Kødet blandes med sesamolie, kål (eller spinat), sherry, ketchup, maizena, æg, salt og peber. Rør godt sammen og lad stå i køleskab i mindst ½ time. Læg 1 tsk. af denne kødfars i midten af hver Wonton wrapper, og luk derefter disse wrappers sammen ovenover kødet - så de ligner små poser. Varm olien op i en wok eller dyb pande, steg wontons heri indtil gyldenbrune ( ca. 5 min.) Tag derefter op og lad tørre på køkkenrulle papir

Serveres med sweet & sour sauce, samt ris





karakterer:
Opskriften er vist 18998 gange,
og udskrevet 290 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu