Suppe med spinat og ægge-jiaozi

Suppe med spinat og ægge-jiaozi, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 æg (store)
150 g.frisk spinat
150 g.hakket skinkekød
15 g.frisk koriander
0.5 tsk.sukker
0.5 tsk.salt
1 spsk.soyassauce
1 spsk.sherry
1 l.klar suppe
 
 
Opskrift:
Fars (til ca. 20 ægge-jiaozi):
Koriander skylles og hakkes fint. Kød blandes godt med salt, sukker og soyasauce, hvorefter de hakkede koriander tilsættes.

Ægge-jiaozi:
Æggene slåes ud i en skål med lidt vand og piskes godt sammen med en gaffel. Panden pensles med lidt olie og varmes op under svag varme. 1/2 spsk æggemasse hældes på midten af panden og formes som en lille og tynd pandekage (ca. 10 cm i diameter.) Inden æggemassen er stivnet placeres en klump fars i midten og pandekagen foldes over så pandekagen danner en halvmåne. Hererfter vendes ægge-jiaozi’en ganske kort, hvorefter den tages af panden (farsen skal ikke steges.)

Suppe:
Suppen koges, ægge-jiaozi’ene tilsættes og koger med i ca. 5 minutter. Ægge-jiaozi’ene tages op, og suppen tilsmages med salt. Hvorefter spinaten tilsættes og ægge-jiaozi’ene puttes tilbage i gryden. Når suppen atter koger er den klar til servering.





karakterer:
Opskriften er vist 10878 gange,
og udskrevet 138 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu