Karry filet af dådyrryg

Karry filet af dådyrryg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Dådyr - Dådyrfilet

Ukendt oprindelseslandKilde : Fulby Hjortefarm

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.afpudset dådyrfilet af ryggen
2 piskede æg
 Maizena majsstivelse
5 spsk.olivenolie
5 fedhvidløg
2 løg i skiver
6 tsk.karry
3 spsk.tomatpuré
3 dl.bouillon
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Skær kødet i skiver på ca. ½ cm. tykkelse og del dem på midten. Vend kødstykkerne i de piskede æg. Derefter vendes de i melet. Olien varmes og kødet brunes på panden. Herefter tages det af og løg, karry og pressede hvidløg svitses. Tomatpuré og bouillon tilsættes, og der sames til med salt og peber.

Læg kødet i et ildfast fad, og hæld saucen ud over kødet. Steg det i en forvarmet ovn ved 180°C i ca. 25 minutter til kødet er mørt.

Serveringsforslag: Løse ris og mango chutney





karakterer:
Opskriften er vist 11197 gange,
og udskrevet 230 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu