Saltimbocca alla romana

Saltimbocca alla romana, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalve Escalopes

Oprindelsesland : Italien

ItalienKilde : Kødbranchens Fællesråd

Indsendt :      Red :
Saltimbocca alla romana, billede 4 Saltimbocca alla romana, billede 1 Saltimbocca alla romana, billede 2 Saltimbocca alla romana, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
8 tynde skiver kalvetyndsteg (escalopes)800 g.
8 tynde skiver parmaskinke eller anden spegeskinke
8 bladeSalvie, frisk
1 spsk.hvedemel
2 dl.tør hvidvin
50 g.smør
2 spsk.olivenolie til stegning
 salt
 peber
 
300 g.tørret pasta
200 g.dybfrossen spinat
 
Opskrift:
Læg de 8 skiver tyksteg ud på et skærebræt. Kom så en skive parmaskinke og et friskt salvieblad på hvert stykke og hold sammen med en tandstikker.

Varm lidt olie på en stegepande og steg kødet et par minutter med kødsiden nedad, altså den side hvor der ikke er skinke. Drys melet over kødet og hæld hvidvinen ned i stegepanden.

Lad nu det hele simre i 2 minutter, rør så smørret i. Lad det simre 1 minut mere og smag til med salt og peber.

Kog pastaen som angivet på emballagen. Tilbered den dybfrosne spinat som angivet på embalagen, gerne i en sauterpande. Når spinaten er klar vendes den kogte pasta i og serveres til saltimboccaen.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Saltimbocca

karakterer:
Opskriften er vist 43337 gange,
og udskrevet 1222 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-10-24 00:02:26
Pasta er altid en ret for sig selv i Italien, spises ALDRIG som tilbehør. En grov kartoffelmos passer bedre til Saltimbocca

  -   2012-06-20 15:37:46
man plejer at få katofler til SALTIMBOCCA ALLA ROMANA

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvis der tilsættes emmentalerost i stave i "pakkerne" er det bare UMS