EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland

Squashkage m/glasur

Antal:
Pers.
Ret : Kager i form

Ingrediens : Grøntsager / Grønsager

Fedtfattig opskrift

Indsendt af : Sus

Indsendt : 2003-11-06

Overfør ingredinserne for Squashkage m/glasur til mealChaser indkøbsliste
Squashkage m/glasur 4 Squashkage m/glasur 1 Squashkage m/glasur 2 Squashkage m/glasur 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
270 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

180 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

280 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
3 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Kanel, stødt * 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
1 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
40 gram Valnøddekerner 2.5 dl. hele valnøddekerner svarer til ca. 100 gram.

2 dl. hakkede valnødekerner svarer til ca. 100 gram.
    2.5 dl. hele valnøddekerner svarer til ca. 100 gram.

2 dl. hakkede valnødekerner svarer til ca. 100 gram.
  Glasur: 2.5 dl. hele valnøddekerner svarer til ca. 100 gram.

2 dl. hakkede valnødekerner svarer til ca. 100 gram.
100 gram Flødeost, naturel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
    1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram


Forklaring:

Æg og sukker piskes hvidt og skummende. Heri røres olie, mel samt bagepulver og krydderier. Vend til sidst revet squash og hakkede nødder (kan udelades) i.

Bages i form ca. 25 X 35 cm. med bagepapir ved 175 grader C. alm. ovn i 40 minutter.

Alle ingredienserne til glasuren røres sammen og kommes på kagen efter afkøling.

Tips:

Smager rigtigt godt til en kop the.
Børnene elsker denne kage!



Andre brugere har også læst:


Energi:
KJ total 13851 (3297 kcal)
KJ pr. Pers. 1154 (274 kcal)
Vægt ialt 1223 gram
Vægt pr. Pers. 101 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1132 KJ (269 kcal)
Protein 4.9 gram
Fedt 10.4 gram
Kulhydrat 39.2 gram


Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
* Betyder at vi ikke har fuld næringsoplysninger, men ingredienser med væsentligt vægt har vi oplysninger om energi, protein, fedt og kulhydrat.
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)
Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 8.9 (217 stemmer)

Opskriften er vist 101655 gange,
og udskrevet 5595 gange.

Christina  -  0000-00-00 00:00:00
Utrolig god, især fordi der ikke skal så meget olie i.

Beate  -  0000-00-00 00:00:00
Ja, og smørret i glasuren kan sagtens udelades. Brug evt. lidt mere flødeost eller fromage frais i stedet.

Anna Julie  -  0000-00-00 00:00:00
Gør kagen mere børne venlig ved at lave den om til muffins. Fyld ca 35 muffinsforme 2/3 op, og bag dem v/175gr i 15-20 min.

Rio  -  0000-00-00 00:00:00
Rigtig god. Kan sagtens tåle lidt mere kanel.

julie  -  0000-00-00 00:00:00
alle elsker denne kage. jeg putter lidt kanel i glasuren, det er super godt

Pia  -  0000-00-00 00:00:00
Super god kage ,jeg har brugt 2 tsk kanel i kage .

Christina  -  0000-00-00 00:00:00
Kagen er lækker og luftig, men synes den er alt for sød.. vil prøve at bage den med kun 2 dl sukker

mette  -  0000-00-00 00:00:00
Lækker kage. Prøv halv hasselnødder og halv valnødder. Den er meget sød, det gør ikke noget, hvis man putter mindre sukker og mere mel i, efter min mening.

mona  -  0000-00-00 00:00:00
den er god man kan godt la vær med sukker og glasur så er den også god

bofællen  -  2007-02-25 23:27:22
utrolig lækker kage, der også kan fryses ned og holder smag og konsistens ved optøning. Den vagte lykke.

Karen  -  2007-03-30 10:57:13
Erstat gerne sukker med brun farin. Der er færre kalorier i!! LÆKKER kage :-)

  -  2007-05-24 18:37:25
jeg syntes den smager lækker......

Janne  -  2007-08-14 17:39:10
Lækker kage - bare lidt for svampet. Den skal mindst have 1/2 time i ovnen

Christina R  -  2007-09-24 12:20:12
Rigtigt rigtigt lækker, og utroligt nem at lave med børn

Mette  -  2007-10-25 14:17:16
SKAL der flormelis i glasuren?

Mille  -  2008-08-06 11:12:12
Er denne kage virkelig til 10 personer? Min familie på 4 spiste den på en dag. Sygt god kage =)

  -  2009-03-06 16:21:40
Rigtig god, men man kan godt komme idt mindre squash i, og meget meget mindre sukker, 1 dl sukker eller sådan noget.

Kagemor  -  2009-05-18 12:59:54
Rigigt god og nem. Bruger dog med fordel brun farin istedet for sukker;) Men dejlig "sund" kage. Kan kun anbefales

heidi  -  2009-08-21 09:32:09
hej hvad kan jeg putte i glasuren da vi ikke spiser ost

Per  -  2009-09-29 16:21:16
Du kan evt. helt undvære glasur, ellers kan du lave en glasur af flormelis og kogende vand.

Louise  -  2009-10-12 10:42:06
Den er rigtig god, smag den??

Susanne  -  2009-10-19 15:58:19
Jeg har vist fundet mig en favoritkage:)

Gitte  -  2010-05-30 17:58:02
Tak for opskriften. Så fik jeg prøvet denne opskrift, men med nogle af forslagene som andre brugere har tilføjet. Jeg har bagt dem som muffins og de er blevet rigtig fine :-). Inspireret af kommentarerne fra de andre brugere har jeg fulgt opskriften og ændret på følgende.. 1) jeg brugte 2 tsk kanel, i stedet for 1. 2) jeg brugte 1 dl rørsukker, i stedet for 3. Perfekt søde til mig. NB. til spørgsmålet nedenfor om hvad 4dl squash svarer til, så fandt jeg at 1 squash - for mit vedkommende, når det var revet - svarede til 5 dl.

Nina  -  2010-06-01 09:25:47
Det er den bedste kage .Jeg bruger mandler.

Maria  -  2010-10-02 14:55:08
Skal der mere mel hvis jeg reducerer sukkeret?

  -  2011-05-12 22:02:53
Super lækker glasur. Lavede den helt uden smør og den blev bare lækker. Men har selvfølgelig ikke prøvet at lave den med smør. KAN KLART ANBEFALES AT LAVE DEN UDEN SMØR, hvis man vil spare endnu mere på kalorierne. :D

Camilla  -  2011-09-20 15:45:14
Kanon god kage, også meget god som muffins.. den behøves ikke kanelen efter min mening.. Den skal snart laves igen

AnjaRasmussen  -  2012-08-04 22:36:35
Super opskrift, gkorde dog som Gitte skrev, reducerede sukker til 1 dl, og bagte denne portion som muffins, undlod glasur, det kan sagtens undværes:-)

Christina  -  2012-09-12 22:48:13
På ingen måde fedtfattig! Den smagte dog okay.

Søren  -  2013-09-13 05:00:34
Bedste kage ever

Pia  -  2014-07-03 21:00:57
Super lækker kage...

Wivi  -  2014-09-02 19:07:02
Smager gule squash og grønne squash ens?

Maria  -  2014-09-04 11:41:58
God kage og fantastisk glasur.!

Pernelle  -  2014-09-04 13:16:43
Syntes den er temmelig tør. Desværre.. Og mindre sukker, det er dog en smagssag :)