Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Kinarulle (Kæmpeforårsrulle).

Antal: 4 Pers.

Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød

Hakket oksekød - OksefarsOprindelsesland : Kina - Kinesisk - Kinesiske

Indsendt :

Kinarulle (Kæmpeforårsrulle). 4 Kinarulle (Kæmpeforårsrulle). 1 Kinarulle (Kæmpeforårsrulle). 2 Kinarulle (Kæmpeforårsrulle). 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 g.hakket oksekød
2 hakkede løg
1 porre i ringe
250 g.champignons i skiver
 Olie til stegning
150 g.friske bønnespirer
200 g.revet ost
1 pakkefrosne butterdejsplader
 salt
 friskkværnet peber
 Kinesisk soya
1 æg
 


Opskrift:

Brun kød og løg i olien. Tilsæt porreringe og champignon. Krydr med salt og friskkværnet peber og soya, lad blandingen snurre sammen nogle minutter. Tilsæt bønnespirer.

Lad butterdejspladerne tø op, ca. 20 min. ved stuetemperatur. Læg dem side om side i forlængelse af hinanden, så kanter går lidt ind over hinanden. Rul pladerne ud. Fordel kødblandingen og osten som en stribe ned langs midten af butterdejen. Saml dejen om fyldet og læg rullen på en plade med bagepapir med dejens sammenføjning nedad.

Pensl med æg og bag rulles ca. 35 min. ved 220 grader.

Serveres med Chilliolie, soyasauce og grønsalat.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (11 stemmer)

Opskriften er vist 21380 gange,
og udskrevet 632 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu