Foccacia med skinke

Foccacia med skinke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
25 g.gær
3 dl.lunkent vand
1 spsk.olie
1 tsk.salt
1 dl.grahamsmel
1 dl.durumhvede
5.5 dl.hvedemel
 
75 g.kogt skinke i skiver / strimler
0.75 dl.tomatpuré
50 g.reven ost
2-3 tsk.oregano
 
Opskrift:
Udrør gæren i vandet, og tilsæt olie, salt, grahamsmel og durumhvede. Rør godt og tilsæt 3 dl hvedemel. Ælt dejen godt sammen med resten af melet og lad dejen hæve et lunt sted ca. 1 time. Rul dejem til 12 - 14 boller og tryk dem til 1 cm flade cirkler. Sæt foccaciaerne på bagepapir på en bageplade. Lad dem efterhæve 15 min. Skinken skæres i tynde, korte strimler. Lav små fordybninger i dejen med en finger og smør tomatpuré på. Fordel skinken over, og drys med ost og oregano. Bag ca. 15 min i en 250 grader forvarmet ovn. Skinken kan evt. udskiftes med stegt, smuldret bacon





karakterer:
Opskriften er vist 49034 gange,
og udskrevet 1131 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (22 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-09-01 15:49:19
Jeg ruller dejen ud til en stor plade. Blander en stor dåse tomatkoncentrat med lidt ketchup og smører dette på. Ovenpå kommer der revet ost og til sidst peperoni i skiver. Når foccaciaen er bagt skæres den ud i passende stykker, og så har jeg altid nem skolemad i fryseren.

  -   2009-11-04 12:38:39
Bunden er rigtig rigtig god. Jeg forhævede ikke (det gør jeg aldrig) og lod de flade boller hæve ca. ½ time. Havde ikke skinke, så jeg brugte lidt rester af kødsovs og lidt pepperoni. Som tomatfyld mixede jeg ½ dåse hakkede tomater, 1 tsk tomatpure, oregano, hvidløgspulver, løgpulver, salt og peber - smagte rigtig godt

  -   2007-02-24 16:02:19
Rigtig lækre focacciabrød! Jeg blandede en lille dåse tomatkoncentrat med tomatketchup og pizzakrydderi, hvilket gav en rigtig god smag!