Budino di pomodoro

Budino di pomodoro, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Mascarpone

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 Husblas, blade
4 flåede tomater fra dåse
50 g.tomatpuré
 salt
 peber
 cayennepeber
1 prisesukker
200 g.Mascarpone
 
 Yderligere:
4 kogte jomfruhummerhaler
1 citron
4 salatblade
 
Opskrift:
Husblas udblødes i koldt vand. Tomaterne kvartes og kerner fjernes. Frugtkødet moses igennem sigte og smages til med tomatpuré, salt, peber, cayennepeber og sukker. Husblasen smeltes i lun vandbad og røres i tomatmosen. Lad det hvile ca. 20 min.

Rør mascarpone i tomatmosen og hæld blandingen i fire portionsskåle (ca. 1 dl's indhold pr. stk). Stilles i køleskab 1 time.

Ved servering dyppes skålene kort i lunt vand og vendes på tallerken. Anrettes med salat, citron og jomfruhummerhale.





karakterer:
Opskriften er vist 20501 gange,
og udskrevet 250 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu