Braciola di manzo

Braciola di manzo, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvefilet

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Fyld:
120 g.Provolone (kugleformet ost fra Syditalien)
2 fedhvidløg
75 g.pinjekerner
60 g.sultanas
2 spsk.rasp
2 spsk.hakket persille
2 spsk.hakket basilikum
1 æg
 salt
 peber
 
 Roulade:
800 g.kalvefilet eller inderlår
3-4 spsk.hvedemel
 salt
 peber
5 spsk.olivenolie
1 kvistrosmarin
1 laurbærblad
2 dl.rødvin
500 g.flåede tomater
 
 Yderligere:
 Køkkensnor
 
Opskrift:
Osten skæres i små tern. Hvidløg pilles og presses. Begge dele blandes med pinjekerner, sultanas, rasp, persille og basilikum i skål. Ægget piskes sammen og røres i. Krydres med salt og peber. Kødet skæres i fire skiver og bankes let flade. Drys lidt mel henover og kom 1 spsk fyld på hvert kødstykke. Kødstykkerne rulles sammen og ombindes med køkkensnor. Krydres med salt og peber. Olien varmes og roulader kommes i sammen med rosmarinkvist og laurbærblad. Kødet brunes godt af på alle sider. Tilsæt rødvin og kog ind til det halve. Tomaterne befries for kerner og hakkes i mindre stykker. Tilsættes kødet og det hele koger ved svag varme under låg i ca. 30 min. Laurbærblad tages op, saucen sigtes og smages til med lidt salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 16368 gange,
og udskrevet 225 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-11-02 18:01:29
Denne opskrift, lyder super god. Jeg har helt sikkert tænkt mig at prøve den :-).