Squashmuffin

Squashmuffin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Muffins

Hovedingrediens : Grøntsager - Squash

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 mellemstore squash
2 gulerødder skrællede
250 g.hvedemel
2 tsk.bagepulver
 salt
1 tsk.kanel, stødt
0.5 tsk.Muskatnød, stødt
60 g.pekannødder hakkede
2 æg
2.5 dl.mælk
90 g.smør smeltet
 
Opskrift:
Ovnen forvarmes til 200 grader. En muffinplade til 12 stk. pensles med olie eller smeltet smør. Gulerødder og squash rives. Sigt mel, salt, kanel, bagepulver og muskatnød ned i en stor røreskål. Tilsæt gulerod, squash og hakkede nødder. Rør grundigt til alle ingredienser er godt blandede.

Pisk æg, mælk og smeltet smør sammen i en mindre skål.

Lav en fordybning i melblandingen, tilsæt al væsken. Dejen røres hurtigt sammen med en dejskraber. Rør ikke for længe. Dejen må gerne være klumpet.

Dejen fordeles i de smurte forme. Bages i 20 minutter. De færdige muffins kan løsnes fra formen med en kniv, så snart de kommer ud af ovnen. Vendes ud på en bagerist efter 2 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 8502 gange,
og udskrevet 206 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-08-27 15:45:14
Den er ikke særlig god den her opskrift, idet den er meget upræcis. Hvor meget er 2 mellemstore squash? Der skal være meget mere præcision for at man kan bruge det til at bage efter.