Skinke og kartoffel i morneysauce

Skinke og kartoffel i morneysauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Kogt skinke

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Camilla Jakobsen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.kartofler
4 gulerødder
1 løg
1 fedhvidløg
1 pakkekogte skinketern
 evt.citronsaft og hønsebouillon
 evt.basilikumblade
 
Opskrift:
Kartofler, gulerødder og løg skrælles og skæres i tern. Hvidløg hakkes fint og dette bringes i kog, med løg-, gulerods- og kartoffelternene. Salt og peber kommes i. Man kan evt. bruge hønsebouillon med lidt citronsaft og basilikumblade i, i stedet for vand. Eller blot en af delene. Når det har kogt ca. 15-20 min. hældes det meste vand fra og mornaysaucen og skinketernene kommes i og dette bringes i kog ganske kort. Herefter er retten færdig.





karakterer:
Opskriften er vist 13190 gange,
og udskrevet 197 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Der mangler en angivelse af mængden af mornaysauce?!