Italiensk festgryde

Italiensk festgryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :     

Ingredienser:
2 porrer
400 g.tynde skinkestrimler
 olie
1.5 dl.hvidvin
2 dl.cremefraiche
2 tsk.lys fransk sennep
 salt
 peber
 nykogte pastasløjfer til 4 pers.
 klippet purløg
100 g.reven mozzarellaost
 evt. brød
 
Opskrift:
Porrerne snittes i tynde strimler og letsteger i olie uden at blive brune. Heri blandes skinkestrimler og hvidvin. Koges i ca. 5 min.

Creme fraiche, sennep, salt og peber blandes i og koger med i nogle minutter.

Den kogte pasta tilsættes og blandes let med saucen.

Servering:
Serveres med klippet purløg, revet ost og evt. brød.





karakterer:
Opskriften er vist 26937 gange,
og udskrevet 897 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-01-04 16:31:35
Uhm. Smager rigtig godt. Jeg brugte 150 gram paste, der var til 4 personer. Glemte dog at bruge mozzarellaosten; men det tog retten bestemt ikke skade af.

  -   2005-01-01 01:01:01
Dette er en fabelagtigt ret, som jeg selv har lavet i mange år. Den er nem at lave og koster ikke meget. Jeg plejer at servere en salat til, af kinakål og æbler, vendt i en dressing af olivenolie med en spiseske hvidvins/esdragon-edikke og en teske fransk sennep.