EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Toastbrød

Antal:

Ret : Brød boller og kiks

Hovedingrediens : Mel

Diverse melIndsendt :


Ingredienser:
4 dl.mælk
50 g.margarine
1 spsk.sukker
2 tsk.salt
40 g.gær
650 g.hvedemel
 
 Pensling:
 æggehvide
 


Opskrift:

Smelt margarine, hæld mælken i gryden og lad den blive fingervarm. Rør gæren ud i lidt af mælken og hæld al væsken op i et dejfad. Tilsæt sukker, salt og tilpas meget mel til at give en smidig dej, der slipper hænderne. Lad den hvile tildækket i 20 minutter. Slå dejen ned, tryk den ud i en plade og rul den ret stramt til en pølse. Læg pølsen i formen, dæk med folie og lad den hæve op til kanten af formen. Bag brødet ca. 30 minutter ved 210 grader.

Tips:

Opskriften passer til en form på 3 liter.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (49 stemmer)

Opskriften er vist 22761 gange,
og udskrevet 725 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Berit 15/5-2014  -  2014-05-15 15:05:30
Nem opskrift og super lækker smag skær det på pålægsmaskinen fineskiver ligsom toastbrød

Cecilie   -  2014-03-09 13:10:29
Bages det med folie over? Synes nemlig mit brød klaskede lidt sammen da jeg fjernede det.

haenschke  -  2013-05-05 17:33:00
det var en super god opskrift. det smagte rigtigt lækkert

Anna  -  2012-07-17 11:58:52
Rigtig rigtig godt brød tror det er 10 gang jeg bager det, og en rigtig nem opskrift.

proces projekt  -  2009-11-20 12:58:07
Det kan skyldes ovnen at brødet ikke blev så pænt. men det blev en meget meget klistret konsistens, og det havde en meget stærk gærlugt

mlp  -  2009-05-26 17:10:45
Meget vellykket - hæver meget op, så er det planlagt til toastmaskine, kan man med fordele lave det til 2 toastbrød.

Carsten  -  2009-04-22 20:57:10
Super opskrift, men hvis man som jeg synes, at margarne ikke er det lækreste, kan man sagtens benytte rapsolie i stedet.