Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Syltede peberfrugter II

Antal:

Ret : Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager

PeberfrugtIndsendt :


Ingredienser:
2 grønne peberfrugt
2 røde peberfrugt
2 gule peberfrugt
10 dl.vand
3 spsk.salt
 
 Syltelage:
4 dl.eddike
250 g.sukker
1 tsk.Atamon
 


Opskrift:

Peberfrugterne flækkes, og kerner og stilk fjernes. Derefter skylles de godt og skæres i strimler.

Vand og salt piskes sammen, og heri kommes peberstrimlerne. Stilles koldt i 3 timer, derefter hældes saltlagen fra.

Eddike og sukker bringes i kog i 2 min. Peberstrimler drysses i og varmes op til kogepunktet. Atamon tilsættes.

Fyldes i rene Atamonskyllede glas, der bindes til med det samme.

Egnet til salatblanding til kød og fisk.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (8 stemmer)

Opskriften er vist 38498 gange,
og udskrevet 1442 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Erik 16-10-14  -  2014-10-16 11:05:30
En nem opskrift men der mangler en kg beskrivelse når man har mange peberfrugter

  -  2011-02-01 10:59:23
Det er en god opskrift, hele familien er meget glade for de syltede peberfrugter, dejligt med nogle spændende opskrifter til et lidt andet tilbehør. Smager også godt på smørebrød.

Lotte  -  2010-08-13 11:49:21
Dejlig nem opskrift. Men opbevar dem på køl. Mine der ikke var åbne satte jeg i et skab sidste år og de blev brunlige og kedelige efterhånden.

Henrik  -  2009-09-04 15:40:05
Virkelig god opskrift! Man kan med fordel tilføje 2 små laurbærblade samt 5 hele nelliker i glasset inden lagen hældes over. Det giver en god rund smag. Man kan anvende samme opskrift til at lave agurkesalat med. Her er det blot 2 hele agurker der skæres i tynde skiver man først lader trække i saltvandet og derefter hælder lagen over.