Rødbedesalat til grillkød

Rødbedesalat til grillkød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SalaterRet : Salater - Salater

Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødbede

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4-5 friske rødbeder
 
 Dressing :
1 dl.eddike
0.5 dl.olie
1 fedpresset hvidløg
0.5 dl.citronsaft
0.5 dl.hakket persille
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Rødbederne vaskes og koges 30-45 min i letsaltet vand. For at undgå at rødbederne forbløder må stilken ikke skæres for tæt på roden - og spidsen skal heller ikke skæres af før kogning. Efter kogning skylles de i koldt vand og skindet gnides af. Mens rødbederne køles af røres dressingen sammen. Rødbeder skæres i tern, overhældes med dressing og trækker et par timer inden servering.





karakterer:
Opskriften er vist 19554 gange,
og udskrevet 571 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-02-15 15:30:45
Dejlig salat. Blv brugt til traditionel stegt lammekølle med hvidløg og rosmarin. Passede perfekt, men prøv lige at give salaten et lille pift med reven permasan-ost, når du har taget den på tallerkenen. Go- smag...

  -   2005-01-01 01:01:01
Dejligt tilbehør