Marcelkage med cointreau iscreme og syltet brombær

Marcelkage med cointreau iscreme og syltet brombær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 1 stk Marcel kage:
280 g.mørk chokolade
280 g.smør
 smeltes over vandbad
9 æggeblommer
280 g.sukker legeres
11 æggehvider pisket
 
 1 portion Cointreau -iscreme:
3 l.Kaffefløde 9%
750 g.sukker
5 vaniljestang
 koges op og legeres med
7 dl.æggeblommer
 tilsmages med appelsinsaft og cointreau
 
Opskrift:
Det hele vendes sammen og ½ delen af massen gemmes og hældes over kagen er bagt ved 160 grader i 50 min. Stilles koldt så den sætter sig.

Brombær er i sin tid syltet med rørsukker, vanilje, appelsin og portvin.





karakterer:
Opskriften er vist 14558 gange,
og udskrevet 264 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-09-08 16:27:30
3 l fløde ???? Jeg synes også det er en tynd beskrivelse :-(

  -   2005-01-01 01:01:01
Tynd beskrivelse

  -   2005-01-01 01:01:01
sæt kagen i fryseren inden servering,... så bliver chokoladem smagen mere intens..