Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Squaschkage

Antal:
Pers. 12 Pers.
Ret : Kager i form

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager

SquashIndsendt :

Squaschkage 4 Squaschkage 1 Squaschkage 2 Squaschkage 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2.5 dl. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

5 dl. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
5 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

350 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
0.25 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Natron 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
2.5 dl. Hasselnødder 1 dl. hele hasselnødder vejer ca. 60 gram
    1 dl. hele hasselnødder vejer ca. 60 gram


Opskrift:

Æg, sukker og olie røres sammen.

Mel, bagepulver, salt, natron, vanille og kanel blandes og kommes i æggemassen.
Til sidst tilsættes groft revet squash og hakkede hasselnødder.

Bages ca. 1 time ved 200 grader C. alm. ovn.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (122 stemmer)

Opskriften er vist 40038 gange,
og udskrevet 4736 gange.


Energi:
KJ total 25939 (6176 kcal)
KJ pr. Pers. 2161 (514 kcal)
Vægt ialt 1715 gram
Vægt pr. Pers. 142 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1511 KJ (359 kcal)
Protein 4.8 gram
Fedt 19.4 gram
Kulhydrat 42.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Maria  -  2012-08-10 12:55:58
tror virkelig den her kage er god er der andre end mig der tror det

Dorthe  -  2011-09-30 12:53:56
Helt fantastisk kage vi elsker den og den holder sig længe

  -  2011-08-19 12:24:00
Kan man ikke bruge crem frache til squash kagen? 6 % eller 38 %

Lone  -  2010-08-10 16:46:32
loulou du må ha glemt noget :-D for denne kage kan ikke gå galt, mine børnebørn kan selv lave den uden problemer :-)

loulou  -  2010-03-28 14:15:32
Fulgte opskriften til punkt og prikke. Kan med sikkerhed sige at det er den tørreste kage jeg i mit liv har lavet- dårligere bliver det ikke!!!

Sarah  -  2010-02-02 12:13:22
Jeg plejer at bruge den opskrift, når jeg skal lave squashkage, men den er lidt kedelig uden glasur, så jeg plejer at lave en slags smørcreme, som jeg putter oven på kagen. Opskriften på smørcremen er: 2 tsk vaniljesukker 50 g smør 50-60 g flødeost 300 g flormelis Alle ingredienser røres sammen og smøres ovenpå den færdigbagte, lune kage. Med smørcreme oven på, er kagen helt perfekt.

Ulla Marie  -  2009-08-23 19:56:21
Fantastisk kage, min egen opskrift var blevt væk,(der skulle bld. solsikkekerner i) Jeg kan varmt anbefale denne med nødder. :-)

Tina  -  2009-08-18 20:45:46
hvilken type olie skal der bruges?

Dani  -  2008-09-08 13:24:04
Denne kage er simplehen fantastik. den smager rigtig godt og er dejlig blød mums!

Susanne  -  2008-08-14 08:32:59
Du tager så flotte billeder Per! Når jeg bager kagen bruger jeg mindre brødforme, som jeg smører med olie og derefter drysser med rasp. Det giver lidt mere sprødhed eller "bid" i kagen, som er en af familiens favoritter. Jeg bruger kun 2 dl olie, og undlader også nogle gange helt fedststof.

Maria  -  2008-07-26 10:28:18
Helt vildt lækker kage, jeg mixede nødderne, så der både kom mandler, hassel og valnødder i, super godt. :-)

Anna og N  -  2007-09-11 15:52:41
Skal der bage papir i formen?hehe...

daniel  -  2007-08-18 17:24:30
er det ikk lidt meget sukker

lars  -  2007-07-09 14:02:14
Mine børen på 2 og 7 år spiser dem med velbehag!

Kirsten  -  2007-03-23 12:35:39
Hvis du mangler glasur - så prøv glasuren til gulerodskagen lavet på flødeos og appelsin

Inger  -  0000-00-00 00:00:00
Ja, den kan med fordel nedfryses.

Randi  -  0000-00-00 00:00:00
Kan den fryses ned ?

Oldhesten  -  0000-00-00 00:00:00
Min favorit er med rosiner og solsikkekerner

Bodil  -  0000-00-00 00:00:00
den er rigtig lækker - jeg kommer også lidt hakkede rosiner i, og knap så meget olie!

Per  -  0000-00-00 00:00:00
Nu har jeg bagt den i en bradepande 23x33 cm og det passede fint, den skulle dog ikke have så lang tid, 45 minutter var rigeligt som det ses på billedet

Per  -  0000-00-00 00:00:00
Hvilken form bages kagen i ?

Ulla Jensen  -  0000-00-00 00:00:00
Fantastisk lækker - hurtig at lave

per  -  0000-00-00 00:00:00
lækker kage prøv den

Julie  -  0000-00-00 00:00:00
Prøv med chokolade stykker - det er endnu mere lækker

Tanja  -  0000-00-00 00:00:00
Hakket chokolade til dem der ikke kan undvære....men meget lækker kage

  -  0000-00-00 00:00:00
smager fantastisk!!! prøv med mandler istedet for nædder!!

[email protected]  -  0000-00-00 00:00:00
MEGET lækker, men "mangler" glasur!