Marineret lammegryde

Marineret lammegryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 glammesmåkød
1 spsk.olie
2 løg
1 aubergine
2 grønne peberfrugter
2 dlvand
1 tsk.salt
 groftkværnet peber
 
 Marinade:
1 spsk.olie
1 dlrødvin
1 fedpresset hvidløg
0.5 tsk.timian
 
Opskrift:
Kødet skæres i tern og lægges i en skål. Marinaden piskes sammen og hældes over. Marineres 4-5 timer i køleskab.

Kødet tages op af marinaden og dryppes af. Marinaden gemmes.

Kødet brunes i en gryde i olien. Auberginen skæres i tern, løg og peberfrugter i skiver. Grøntsagerne kommes i gryden og svitses med 4-5 min.

Resten af marinaden og vand tilsættes. Retten krydres med salt og peber og småkoger under låg i ca. 1 time.

Serveres med Løse ris eller groft brød.





karakterer:
Opskriften er vist 8045 gange,
og udskrevet 175 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu