Tandoori kyllingekebab

Tandoori kyllingekebab, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Kebab

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Oprindelsesland : Indien

IndienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.kyllingebryst uden skind
1.25 dl.yoghurt naturel
0.5 tsk.presset hvidløg
1 spsk.tandoori- eller vindaloopasta
2 spsk.smeltet ghee
2 smålimefrugter
1.5 tsk.garam masala
 
Opskrift:
Skær kyllingekød i tern på 3 cm og sæt dem på olierede spyd, 3-4 stykker på hver. Lægges tæt i et fladt fad. Rør yoghurt, hvidløg og tandoori- eller vindaloopasta godt sammen og fordel det jævnt over kyllingekødet. Dækkes med film og marineres 4-5 timer, vendes flere gange undervejs.

En bradepande fores med alu- folie, som pensles med ghee. Læg kyllingespyd i den, sæt den under grillen, til overfladen får brune pletter og kødet er mørt, ca. 4 min. på hver side. Kødet pensles med smeltet ghee, når spyddene vendes.

Arrangeres på tallerkener med kogt, hvid ris og limebåde, drys garam masala over.

Tips:

Færdigkøbt tandoori- og vindaloopasta kan opbevares, tæt tillukket, adskillige måneder i køleskabet.





karakterer:
Opskriften er vist 17738 gange,
og udskrevet 202 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu