Kebab á la turque

Kebab á la turque, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Kebab

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.lammebov uden ben
8 småløg
4 tomater
2 peberfrugter
 
 Marinade:
2 citroner Saft heraf
2 spsk.Olie
1 tsk.salt
 Friskkværnet peber
2 fedHvidløg
 
4  grillspid
 
Opskrift:
Skær kødet i mundrette stykker. Bland marinaden og tilsæt knust hvidløg. Hæld den over kødstykkerne, og lad dem stå et par timer.

Pil løgene, hæld kogende vand over dem, og lad dem stå nogle minutter. Tag dem op. Skyl peberfrugter, befri dem for frøstol og kerner, skær dem i firkanter.
Skyl og tør tomaterne.

Tag kødstykkerne op af marinaden, og sæt dem skiftevis, løg, kødstykker og peberfrugt og tomat på spiddene. Pres det nænsomt sammen så det danner en stabel.

Læg spiddene på risten over bradepanden, og grill dem ca. 15 cm. fra grill-element, i en meget stærk varm ovn, 250 grader i 5 - 7 minutter. Ven spiddene et par gange, og pensl hver gang kødstykkerne med marinaden. Servér straks.





karakterer:
Opskriften er vist 19206 gange,
og udskrevet 298 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
det smager som jødekager