Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Farseret squash

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager

SquashIndsendt :

Farseret squash 4 Farseret squash 1 Farseret squash 2 Farseret squash 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
200 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
20 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
300 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
1 spsk. Tomatpure. koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
0.5 tsk. Basilikum, tørret
1 tsk. Oregano, tørret
2 spsk. Creme fraiche 18 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
  Til gratinering: 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 spsk. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
30 gram Emmentaler. 45+ Revet:
1 tsk 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl 40 gram

1 skive ost vejer ca. 25 gram
    Revet:
1 tsk 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl 40 gram

1 skive ost vejer ca. 25 gram


Opskrift:

Skær squash igennem på langs. Skrab indmaden ud med en ske, så skallerne er ca. 1 cm. tykke.
Hak squashkødet groft.

Skær løget i tern og svits det i smørret på en pande. Tilsæt oksekødet og lad det svitse med, til det har skiftet farve.

Kom tomatpuré, squashkød, hakket basilikum og oregano på panden og lad det stege et par min. ved stærk varme, så væden fordamper. Tag panden fra varmen og rør creme fraichen i og smag til med salt og peber.

Anbring squashskallerne i et ovnfast fad, og fordel fyldet i dem. Drys rasp og revet ost over. Sæt fadet i ovnen ved 225 grader C. alm. ovn ca. 20 minutter til osten er smeltet og squashene er møre.

Server med flutes til.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (40 stemmer)

Opskriften er vist 174998 gange,
og udskrevet 10561 gange.


Energi:
KJ total 4918 (1171 kcal)
KJ pr. Pers. 1229 (292 kcal)
Vægt ialt 1827 gram
Vægt pr. Pers. 456 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 269 KJ (64 kcal)
Protein 5.1 gram
Fedt 3.4 gram
Kulhydrat 3.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Vivi  -  2014-07-25 09:50:06
Fantastisk smag og konsistens. God ide med hvidløg 👍 kan helt klart anbefale at lade squashene trække i salt, imens kødet tilberedes.

Mejsevej  -  2014-05-02 22:59:35
Super lækkert. Selv børnene spiste det

Bente  -  2012-09-18 15:12:23
Hej Cill3 Ja da - squashen skal spises! Smager super godt. Husk at vaske squashen før du tilbereder den.

cill3  -  2012-09-02 20:07:59
kan man spise squashen

Maj Nielsen  -  2012-08-23 13:17:49
Fordel ½ spsk. grov salt i hver skal og lad det stå og trække væde ud mens du laver fyldet. Aftør skallen for salt og væde med køkkenrulle inden fyldet tilsættes. Dette giver skallen bedre smag og den bliver ikke så splattet.

Trine  -  2011-08-18 07:49:03
Suuuuper lækkert! Jeg tilføjede lidt hvidløg, mums!

Per  -  2010-11-14 21:03:33
Det er nu squash, auberginer er blå/lilla

  -  2010-11-12 15:40:21
Lækker ret..måske lidt misvisende at billedet som ledsager opskriften viser..Aubeginer ! ;-)

[email protected]  -  2008-07-31 10:44:57
Bag de udhullede skaller ca. 10 min. i ovn, før de andre ingredienser tilsættes.

kok  -  2007-10-30 18:46:43
en god rat men jeg synes at fyldet er best fyld 10!!!! squash 6

Ann  -  0000-00-00 00:00:00
Virkelig god!

Hans Schmidt  -  0000-00-00 00:00:00
Virkelig lækker - og meget nem at tilberede