Grillet Makrel

Grillet Makrel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : MakrelFisk - Makrel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Grillet Makrel, billede 4 Grillet Makrel, billede 1 Grillet Makrel, billede 2 Grillet Makrel, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.Makreller
25 g.Smør
 Sennepspulver
2 tsk.salt
1 tsk.sennepspulver
1 tsk.Paprika
1 knsp.Cayennepeber
1 tsk.stødt sort peber
 Stødt koriander
 Spidskommen
2 tsk.sukker
2 spsk.vineddike
 
 tomater
 løg
 Mynte
 Citronsaft
 
Opskrift:
Rids makrellen hele vejen ned. Ikke så dybt, men hele vejen over.

Stil en pande på komfuret og kom en god klat smør i. Tilsæt krydderier, sukker og vineddike og rør det godt sammen. Lad smørret smelte sammen med krydderierne.

Læg makrellerne i saucen og vend dem en gang så der også kommer sauce ind i fisken.

Tag makrellerne op igen og læg dem på en bageplade og lad dem grille til de er færdige 250 grader C midt i ovnen ca 7 min på hver side.

Server en salat af skivede tomater, løgskiver, mynte og lidt citronsaft.





karakterer:
Opskriften er vist 46539 gange,
og udskrevet 723 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-09-09 16:25:38
Vi var i tvivl om hvad der menes med "Rids makrellen hele vejen ned. Ikke så dybt, men hele vejen over" Vi gjore det at vi gave fiske flere små ridser i hver side, det er formentlig for at undgå at fisken buer op hvis den er frisk. måske det lige kan anes på billedet?

  -   2005-01-01 01:01:01
Med mindre smør samt et par dildkviste indeni er den alletiders på gril