Friture-stegte kødboller

Friture-stegte kødboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.hakket flæskekød
 salt
 peber
1 fedhvidløg
1 lille løg
1 æg
4 spsk.rasp
50 g.roquefort ost
1 tsk.vand
1 æg
6 spsk.rasp
 
 olie til friturestegning
 
Opskrift:
Læg kødet i en skål og rør det med salt, peber, presset hvidløg, revet løg, rasp og æg. Rør farsen godt og del den i 12 stykker, der trykkes lidt flade. Rør osten blød med vandet og læg den på farsstykkerne, der rulles til boller så osten kommer i midten. Det ser pænest ud hvis bollerne er kuglerunde. Vend kødbollerne i sammenpisket æg og derefter i rasp. Steg dem i varm olie i ca. 10 min. Tilbehør: Kartofler med creme fraiche tilsat salt, peber og krydderurter, og en god salat





karakterer:
Opskriften er vist 21391 gange,
og udskrevet 245 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-02-03 13:06:09
Smager dejligt og er nemme at lave.