Kyllingefilletter i barbecue

Kyllingefilletter i barbecue, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 kyllingefileter
 
 Barbecue-marinade:
1 dl.tomatketchup
4 spsk.olivenolie
2 spsk.lagereddike
3 spsk.balsamicoeddike
3 fedhvidløg
4 spsk.brun farin
2 tsk.stødt rosenpaprika
0.5 tsk.stødt chili
0.5 tsk.stødt ingefær
0.5 tsk.koriander
 salt
 peber
 
Opskrift:
Puds kyllingefileterne for hinder og sener. Tør dem omhyggeligt.

Til marinaden røres tomatketchup, olivenolie og de to slags eddike sammen i en skål til en ensartet masse. Pres hvidløgsfeddene i og tilsæt brun farin. Rør godt rundt og tilsæt krydderier. Lad marinaden hvile i ca. 1 time inden den skal bruges. Kyllingefileterne pensles med marinaden og lægges i køleskabet i 2-3 timer inden de lægges på grillen. Serveres med salat og flutes.





karakterer:
Opskriften er vist 20410 gange,
og udskrevet 395 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu