Forårssuppe (Stegeso)

Forårssuppe (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
15 dl.bouillon
6 asparges
4 nye gulerødder
200 g.ærter evt. frosne
0.5 lille blomkålshoved
2 tomater
2 æg
 purløg
 
Opskrift:
Kom bouillonen i den gennemfugtede stegeso. Skræl aspargeserne og skær dem i mindre stykker. Gulerødderne skæres i skiver og blomkålen deles i små buketter. Kom det hele i gryden og kog suppen ca. 45 minutter ved 220 grader. Tilsæt ærterne nogle minutter før suppen er færdig. Skær tomaterne i skiver og læg en skive hårdkogte æg på hver. Når suppen anrettes, lægges tomatskiverne forsigtigt i tallerkenerne og drysses med fintklippet purløg eller hakket persille.





karakterer:
Opskriften er vist 17733 gange,
og udskrevet 286 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu