Sennepsild (Stegeso)

Sennepsild (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
8-10 sild
1 stort løg
1 spsk.smør eller margarine
2 spsk.tør sennep
2 spsk.sukker
2 spsk.eddike
1 dl.vand
 salt
 peber
2 tsk.tomatpure
0.5 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Rens og udben sildene. Svits de hakkede løg i fedtstoffet på panden. Rør sennepen ud med sukker og eddike. Smør sildene på indersiden med denne blanding og rul sammen fra halen og opefter. Fæstn dem med en kødpind eller en tandstik. Læg sildene i den gennemfugtede stegeso, kom løgene ved og hæld vandet over. Drys salt og peber på. Sildene skal mørne i ca. 35 minutter ved 200 grader. Tilsæt saucen tomatpure efter smag og fløde, lige inden retten serveres. Spis løse ris til





karakterer:
Opskriften er vist 9359 gange,
og udskrevet 195 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu