Høne med grønsager (Stegeso)

Høne med grønsager (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 lille høne
400 g.rosenkål
500 g.tomater
250 g.champignon
2 løg
 salt
 peber
 paprika
1 fedhvidløg
1 spsk.bouillon
3 spsk.olie
60 g.røget spæk eller bacon
 
Opskrift:
Kom rosenkål. Ituskårne tomater, champignon og grofthakkede løg i den gennemfugtede stegeso sammen med hønen. Rør olien og bouillonen op med krydderierne og pensl hønen med det. Pres saften af hvidløget over hønen og anbring de tynde skiver spæk på den. Steg hønen 1 ¼ til 1½ time ved 250 grader. Fjern spækket og jævn skyen. Server løse ris eller kartoffelmos til.





karakterer:
Opskriften er vist 20811 gange,
og udskrevet 895 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu