Lam i kål (Stegeso)

Lam i kål (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Diverse lammekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.lammekød uden ben
750 g.kål (hvidkål eller spidskål)
2 løg
2 gulerødder
2 porrer
0.25 selleri
2.5 dl.vand eller bouillon
2 tsk.kommen
2 kvistetimian eller 1 tsk. tørret timian
 salt
 peber
 persille
 
Opskrift:
snit kålen meget fint og bland den med grofthakket løg, småtskårne gulerødder, porrer og selleri. Skær lammekødet i ganske tynde skiver og kom det i blandingen som lægges i den gennemfugtede stegeso. Hæld vand ved og drys kommen og krydderierne i. Lad retten småstege under låg i ca. 1 ¾ time ved 200 grader. Drys masser af hakket persille på lige inden anretningen. Lam i kål kan gøres mere særpræget, hvis der tilsættes mere kommen Der spises rugbrød til





karakterer:
Opskriften er vist 17850 gange,
og udskrevet 408 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu