Fiskegryde med grønt

Fiskegryde med grønt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Fiskegryde med grønt, billede 4 Fiskegryde med grønt, billede 1 Fiskegryde med grønt, billede 2 Fiskegryde med grønt, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
6 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
4 tsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
400 gram Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
8 dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
700 gram Torskefilet uden skind
400 gram Grønne ærter, frost 1 dl. frosne ærter vejer ca. 50 gram.
240 gram Rejer uden skal, kogte
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Start med at koge risene efter anvisningen på pakken.

Svits hakket løg og peberfrugt i tern i olien i en gryde. Tilsæt tomater skåret i tern, bouillon og lad det småkoge i ca. 15 min.

Fisken skæres i småstykker og kommes i gryden. Lad det småkoge yderligere 5 min.

Kom til sidst ærter, kogte ris og rejer i, og smag til med salt og peber.

Serveres med frisk salat og evt. grovflûte.





karakterer:
Opskriften er vist 18220 gange,
og udskrevet 547 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 9617 (2289 kcal)
KJ pr. Pers. 2404 (572 kcal)
Vægt ialt 3533 gram
Vægt pr. Pers. 883 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 272 KJ (64 kcal)
Protein 6.3 gram
Fedt 1.0 gram
Kulhydrat 8.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Den er sgu da go'... :) Dog synes jeg godt at man kan skære lidt ned på de hakkede tomater..

  -   2005-01-01 01:01:01
denne ret er utrolig lækker, kan dog tilsættes ½mælk/fløde + ½bouillon, dette gør kun retten lidt mere sammenhængene og serveres med mos af gulerødder, selleri og pastinak..