Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Fiskegryde a la´ Bacalao

Antal: 4 Pers.

Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk

Torskefilet uden skindOprindelsesland : Spanien - Spansk - Spanske

Indsendt :

Fiskegryde a la´ Bacalao 4 Fiskegryde a la´ Bacalao 1 Fiskegryde a la´ Bacalao 2 Fiskegryde a la´ Bacalao 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 torskefileter
3 løg
2 fedhvidløg
1 rød peberfrugt
3 gulerødder
6 kartofler
4-5 tomater
 persille
 grønne bønner
5 dl.fiskebouillon (f.eks. Oscars)
1 spsk.paprika, edelsuss
 salt
 peber
 olivenolie
 


Opskrift:

Hak alle grøntsagerne i terninger.

Varm olivenolien. Løg, hvidløg og peberfrugt steges lidt og bagefter tilsættes kartofler, gulerødder, paprika og bouillonen hældes ved.

Efter ca. 15 min. tilsættes tomatbåde, grønne bønner og fisk. Til sidst drysses retten med persille.

Serveres i en dyb tallerken. Kan evt. pyntes med rejer.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (10 stemmer)

Opskriften er vist 15384 gange,
og udskrevet 508 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


cej  -  2007-05-19 16:54:37
bacalao er saltet tørret torsk. Bruger man dette til retten, skal det udvandes 5-6 gange over 2 døgn med henstand i køleskab.

ove nielsen  -  0000-00-00 00:00:00
Det er faktisk den bedste måde jeg nogensinde har fået fisk(torsk)kan varmt anbefales