Oksekødsfyld til echiladas og tacos

Oksekødsfyld til echiladas og tacos, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Tortilla - Enchalidas

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Mexico

MexicoKilde : Salling

Indsendt :     

Ingredienser:
500 g.magert hakket oksekød
1 stort hakket løg (evt. 1 rød peberfrugt i små tern).
2 spsk.majsolie
2 fedfinthakket hvidløg
2.5 dl.tomatpure
1 tsk.tørret oregano
0.5 oksebouillonterning
2 friske røde chilier eller
0.5-1 tsk.stærk chilipulver
 salt
 
Opskrift:
Svits løgene i olien, til de er klare, tilsæt kødet og rør i det med en gaffel, til det skiller og skifter farve. Såfremt der bruges peberfrugt, skal den i gryden nu. Tilsæt hvidløg, oregano og så meget tomatpure, at saucen bliver tyk.

Skær de rensede chilier i tern og kom dem eller chilipulver i gryden sammen med 1/2 oksebouillonterning opløst i lidt kogende vand. Smag til med salt.

Dæmp varmen og lad saucen koge meget småt uden låg i mindst 1/2 time, eller til den er meget tyk. Portionen passer til 4 store enchiladas (28 cm. i diameter) eller 12 tacoskaller sammen med salat.





karakterer:
Opskriften er vist 26513 gange,
og udskrevet 960 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-10-13 13:38:43
det er en rigtig god opskrift ;)

  -   2005-01-01 01:01:01
Kanon god kødfyld