EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland





Irsk stuvning med svinekød

Antal:
Pers.
Ret : Hovedretter

Ingrediens : Svinekød

Fedtfattig opskrift

Oprindelsesland : Irland - Irsk - Irske

Indsendt : 2003-06-25

Irsk stuvning med svinekød 4 Irsk stuvning med svinekød 1 Irsk stuvning med svinekød 2 Irsk stuvning med svinekød 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Skinkekød, rå
3 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1500 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
4 Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
5 dl. Svinebouillon 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Overfør ingredinserne for Irsk stuvning med svinekød til mealChaser indkøbsliste

Forklaring:

Kødet skæres i tern på 2x2 cm. som duppes tørt med køkkenrulle. Skær de rensede løg i tern eller skiver. Skræl kartofler og gulerødder og skær dem i skiver.

Kartofler, kød, gulerødder og løg lægges lagvis i en gryde. Drys med salt og peber. Hæld bouillon ved.

Kog 30 - 40 minutter under låg ved svag varme.



Andre brugere har også læst:


Energi:
KJ total 9180 (2185 kcal)
KJ pr. Pers. 2295 (546 kcal)
Vægt ialt 3350 gram
Vægt pr. Pers. 837 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 274 KJ (65 kcal)
Protein 4.4 gram
Fedt 0.8 gram
Kulhydrat 10.6 gram


Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
* Betyder at vi ikke har fuld næringsoplysninger, men ingredienser med væsentligt vægt har vi oplysninger om energi, protein, fedt og kulhydrat.
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)
Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 5.9 (29 stemmer)

Opskriften er vist 57765 gange,
og udskrevet 2609 gange.

  -  0000-00-00 00:00:00
hvidkål

Jørn  -  0000-00-00 00:00:00
1 kg hvidkål i stedet for løg

  -  0000-00-00 00:00:00
der er nok en der ikke kan lide løg

Per  -  0000-00-00 00:00:00
Dette er en meget fyldig ret, og jeg vil mene at der er til mere end 4 pers

vagn  -  0000-00-00 00:00:00
mindre kartofler og løg tilsæt 3 porer i ringe samt hvidkål snittet

  -  0000-00-00 00:00:00
det har aldrig været irsk stuvning

  -  2007-10-28 12:30:53
Flere gulerødder, færre kartofler og desuden hvidkål!

linnet  -  2009-11-17 07:49:25
denne ret har ingen ting med irsk stuvning at gøre der mangler hvidkål og så er det lam og ikke svin

Kirsten  -  2010-05-19 16:21:01
Dejligt med Irsk Stuvning med svinekød for os der ikke kan lide eller tåle lam. Jeg bruger også hvidkål eller spidskål, alt efter hvad der er på tilbud. God fyldig ret. Tak for retningslinierne ,så man ved hvor lang tid tingene skal have

S Olson  -  2010-10-06 17:41:13
Der mangler hvidkål og ca. et lille hvidkålshoved og ½ kg kød mere. Så er der mad nok til ca. 8 pers. Den rigtige Irsk Stuvning er som tidligere nævnt med lammekød - retten er fra Irland - de er kendt for deres fårehold. Serveres med groft brod - sennep og syltede rødbeder og et glas koldt øl

hansel  -  2014-04-01 08:34:46
elsker den.... uden kød, løg, gulerødder og kartofler... mums

  -  2014-06-23 17:43:34
hvis man ikke kan lide løg putter man bare hele løg i og tager dem op inden serveringen