Flamberet skinkemignon med svampe

Flamberet skinkemignon med svampe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkemignon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 skinkemignon, ca. 350 g
 salt
 peber
10 g.smør
 
 Sauce
200 g.champignon
 evt. 1 spsk cognac eller whisky
1 dl.Kaffefløde 9%
1 dl.bouillon
2 tsk.tørret oregano, timian eller franske urter
1 tsk.majsstivelse
 
 Tilbehør
250 g.kogt broccoli
150 g.brød eller 200 g frisk pasta
 
Opskrift:
Skær skinkemignonen ud i ca. 3 cm tykke skiver. Dup dem tørre med køkkenrulle og drys med salt og peber. Smelt smørret på en pande ved god varme. Når smørret er bruset af, brunes kødet 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg videre 4-5 minutter på hver side. Tag kødet op og hold det varmt i stanniol. Skær champignonerne i halve og brun dem på panden ved kraftig varme i 5 minutter. Drys med salt og peber. Kom kødet tilbage i panden til de stegte svampe. Flambér evt. med cognac eller whisky. Tilsæt fløde, bouillon og krydderier. Udrør majsstivelse med vand. Hæld jævningen i saucen under omrøring. Varm saucen igennem og smag til med salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 15648 gange,
og udskrevet 478 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu